Tule meille töihin


Oletko opiskelija ja kaipaisit vähän lisätienestiä? Lomillakin olisi aikaa tehdä töitä.

Oletko eläkeläinen ja vielä olisi terveyttä ja intoa hyödyntää kertynyttä ammattitaitoasi ja elämänkokemustasi. 

Oletko työtön ja olisi tarvetta lisätienestille. Tiesitkö, että voit tienata jopa 300 €/kk sen vaikuttamatta vielä työttömyysetuuteesi. Sen jälkeen työttömyysetuutesi lasketaan sovitellun päivärahan mukaan siten, että jokainen ansaitsemasi euro vähentää päivärahaasi 0,50 €. 

Oletko jo töissä käyvä ja aikaa ja intoa riittäisi tehdä vielä lisätöitäkin? Ja lomilla olisi kiva auttaa muita ja saada siitä palkkaa.

Oletko perhevapaalla ja olisi mukava päästä välillä kodin ulkopuolelle tekemään pientä työkeikkaa, silloin kun esim. puoliso on kotona hoitamassa lasta.

Onko sinulla jonkun alan osaamista ja voisit myydä sitä, etkä haluaisi perustaa omaa yritystä, ainakaan vielä. Työ voisi olla vaikka ICT-tukea, lastenhoitoa, vanhusten ulkoiluttamista, siivoamista tai muita kodinhoitopalveluita, puutarhatöitä, lumitöitä, hoiva- tai hyvinvointipalveluita, remonttia, talonmiespalveluita, kotisivujen tekoa, mainontaa, kirjanpitoa, auton huoltoa, muuttopalveluita, tulkkauspalvelua, tuotteiden valmistusta... tai kerro sinä meille, mitä osaat ja voisit tehdä.

Jos olet lisäksi ahkera, tunnollinen ja luotettava työntekijä sekä kiinnostunut satunnaisista töistä, olet etsimämme henkilö. Etsimme joukkoomme lisää tekijöitä.

Voit tulla mukaan ja määritellä itse mitä haluaisit tehdä osuuskunnan kautta. Ja sen kuinka paljon. Tarjoamme työntekijöillemme töitä asiakkailta tulevien toimeksiantojen mukaan. Voit myös itse hakea itsellesi asiakkaita.   

Jos kiinnostuit, soita 044 493 5848 tai laita sähköpostia toimisto@siikajoensolina.fi ja kysy lisää.


Siikajoen Solina Osuuskunta on paikallinen työosuuskunta, joka tarjoaa palveluitaan yksityisille, yrityksille ja yhteisöille sekä antaa paikallisille mahdollisuuden työllistyä. Voit olla työtön, työllinen, opiskelija, eläkkeellä tai vapaalla ja tehdä Solinan kautta töitä sillä ajalla, mitä sinulla on käytettävissä. 

  • Osuuskunta tarjoaa sinulle töitä tilausten mukaisesti. 
  • Osuuskunnassa työllistyminen tapahtuu työsuhteessa. 
  • Osuuskunnassa palkkasi on vähintään TES:n mukainen.
  • Osuuskunta on sinun työnantaja, joka laskuttaa asiakasta, maksaa sinulle palkan ja hoitaa kaikki lakisääteiset maksut.